Close

Laite-kasvohoidot

Radiofrekvenssihoito 85,-
Napakoittaa , silottaa juonteita, kiinteyttää veltostunutta ihoa. Tasoittaa ihon väriä. Sopii myös couperosa iholle. Aktivoi ihon toimintoja ja lisää kollageenin  tuotantoa. Hoito on tehokas mutta miellyttävä. Hoidon teho perustuu lämpöön ja radioaaltoihin. Jo yksi hoitokerta lisää ihon kuulautta, mutta suositellaan sarjahoitona. 3-5 hoitoa kahden viikon välein.
 
Mesopen-neulaus  125,-
Hoito perustuu neulojen aiheuttamaa hallittuun ihovaurioon, jolloin iho alkaa korjata vauriota ja iho uudistuu. Lisäksi pienten pistosten kautta saadaan ihoon tehokkaasti ihon tarvitsemia rakennusaineita.
Hoito tehdään elektronisella mesoterapiakynällä. Sopii seuraaviin iho-ongelmiin: juonteet, rypyt, veltostunut iho, pigmentaatiot, arvet, aknearvet, laajentuneet ihohuokoset, ikääntyvä iho.
Suositellaan sarjahoitona, mutta jo yksi hoitokerta antaa tuloksia. Sarjahoitona 3-5 kertaa 4-8 viikon välein- Tai ylläpitävänä hoitona parin kuukauden välein.
 
Timanttihionta  68,-
Tehokas kuorinta. Uudistaa ja puhdistaa ihon pintaa poistaen kuollutta ihoa alipaineen ja kuorivan hoitopään avulla. Sopii paksulle, tukkoiselle iholle missä on epäpuhtauksia ja talikertymiä. Hoidon tulos näkyy heti. Iho on kirkkaampi ja puhtaampi sekä ottaa paremmin vastaan hoitotuotteet.
 
Ultraääni -syväpuhdistus ja kuorinta 68,-
Kuorii, syväpuhdistaa  ihohuokosista talia ja antaa mikrohierontaa ultraäänivärähtelyn ansiosta. Parantaa ja raikastaa ihon väriä.